- Hide menu

Lens op de Mens

Tweejaarlijks Internationaal Fotofestival

De zomer van 2017 in Overpelt zal helemaal in het teken staan van de fotografie. Meer nog, van de portretfotografie. Vanaf volgend jaar organiseren de gemeente Overpelt samen met het Cultureel Centrum Palethe, de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen en het Centrum voor Beeldexpressie, een heuse internationale biënnale van de fotografie. Deze editie heeft als naam “Lens op de Mens“.

De eerste editie zal vanaf 17 juni tot en met 31 augustus 2017 lopen. Minstens 500 foto’s, van de hand van nationale en internationale fotografen, zullen er, zowel in het straatbeeld van Overpelt als op verschillende binnenlocaties, te zien zijn. Het initiatief komt van mijn collega fotografe, dorpsgenote, en ook schepen van cultuur in Overpelt, Carine Van Gerven.

Ben je gedreven bezig met portretfotografie (al dan niet professioneel), en heb je interesse om jou beste foto’s te tonen aan de wereld, surf dan snel naar de website www.fotofestivaloverpelt.be. Inschrijven kan nog tot 9 januari 2017. Als je foto’s geselecteerd worden voor één van de tentoonstellingen, dan maak je ook nog kans op een award.

Meedoen is dus de boodschap. Tot volgende zomer in Overpelt!

Lens op de Mens

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinFacebooktwittergoogle_pluslinkedin

Leave a Reply