Mijn naam is Rudi Theunis. Op zeer jonge leeftijd was ik al gefascineerd  door fotografie. Als achtjarige nam ik regelmatig de pocketcamera van  mijn ouders en fotografeerde (zonder hun medeweten) mijn omgeving. Mijn  moeder was vaak verrast dat er weer zoveel landschappen zonder mensen  tussen haar net ontwikkelde dia’s zaten. Toen ik 12 werd, kreeg ik een  Olympus Trip 35 als verjaardagscadeau. Dat was mijn eerste  kleinbeeld(compact)camera, en ook het begin van een echte liefde met de  fotografie.
Na het behalen van een bachelordiploma in de  informatica besloot ik om mijn fotografie in goede banen te leiden. Ik  was ondertussen al bezig met het fotograferen in zwart-wit en had een  eigen donkere kamer (ja… dat was nog in de analoge tijd). Ik had echter  een behoefte om me verder te vervolmaken. In die tijd bestond internet  nog niet, en de alternatieven waren beperkt tot het lezen van boeken of  tijdschriften, of het volgen van een opleiding. Ik besloot een opleiding  te volgen in de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Hasselt.  Deze opleiding was supertof en gaf me de basiskennis voor goede  composities, studiobelichting, en een uitstekende technische kennis van de analoge  fotografische processen.
Na deze opleiding ben ik als zelfstandig fotograaf begonnen. Mijn eerste opdrachten waren vooral als event- en portretfotograaf  (huwelijken, communicanten, etc..). In de loop der jaren ben ik  geëvolueerd via reisfotografie naar stillevens en productfotografie.
Op 1 januari 2016 heb ik de firma ‘Rudi Theunis Fotograaf’ omgevormd  tot ‘Product Imaging Experts’. Zoals de naam zou moeten doen vermoeden,  wil ik me toeleggen op wat ik het liefste doe: productfotografie in de  brede zin van het woord. Dit omvat onder andere het volgende: culinaire  fotografie (foodfotografie), productfotografie, interieurfotografie  (architectuur) en bedrijfsfotografie.
Enkele van Onze Pluspunten
Opgeleid als kunstfotograaf in de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Hasselt.
Sinds 1989 actief als professioneel fotograaf.
Expert in het bewerken van foto’s en het maken van composities in Photoshop CC en aanverwante Adobe software.
Gecertificeerd door “Federation of European Photographers”
Missie
Professionaliteit, zorg voor het product, meedenken  met de klant en effectieve probleemoplossingen moet uitmonden in een  afbeelding die de uit te dragen boodschap perfect weergeeft en  ondersteunt. Bij voorkeur gebeurd dit “in camera”, maar postproductie en  het maken van composities kunnen hierbij een belangrijke rol spelen.
Visie
Product Imaging Experts  wil zich profileren als tabletop- en productfotograaf en uitgroeien tot één van de topfotografen in dit gebied.
Wij vinden dat het combineren van een artistieke visie en diepgaande  technische vaardigheden essentieel zijn om uitstekende resultaten aan de  klant te kunnen voorleggen.
Wettelijke Informatie
Product Imaging Experts
Boseind 26
B-3910 Pelt
België
Email
info @ primagexp.eu
Telefoon
+32-476-705944
Bank
IBAN: BE79 9731 4407 1407
BIC: ARSPBE22
Ondernemingsnummer
BTW: BE0707279953

You may also like

Back to Top